Back To Top

Betalen en Levering

IDEAL

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Selecteer in het winkelmandje uw bank. Zodra u uw adresgegevens heeft ingevuld, wordt u doorgeleid naar de site van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN Amro, ASN, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio, Triodos, Van Lanschot Bank

Bestelkosten: Geen

PayPal

Bij betaling via paypal wordt u naar het speciale betaalmenu van Paypal geleid. PayPal is makkelijk betalen met 1 muisklik; Via PayPal kun je ook in een veilige omgeving met je creditcard betalen. Indien je houder bent van een eigen Paypal account kun je direct en online betalingen overboeken naar ons eigen Paypal account. Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

Bestelkosten: Geen

Creditcard

Bij betaling per creditcard wordt u naar het speciale betaalmenu van Sisow B.V. geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen - via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit.

Bestelkosten: Geen

Overboeking

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Volg de stappen die u per email heeft ontvangen om de betaling te voltooien. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij het geld hebben ontvangen.

Bestelkosten: Geen

Achteraf betalen

Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. lndien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag, worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een digitale factuur . Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.

Het versturen van de factuur en de inning van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Focum Commerce B.V. Op onze digitale factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen.

Bestelkosten: €14,95

 

Levertijden

Uw op maat gemaakte deur- en raamhorren hebben een levertijd van een 5 - 15 werkdagen. Levertijd is afhankelijk van het product en bijbehorende specificatie (kleur, uitvoering etc.). De levertijd gaat in op de eerste volgende werkdag na plaatsing order. Na het in productie nemen van de order zullen wij u al een indicatie van de verwachte levertijd afgeven. Ons streven is uw order zo snel mogelijk te leveren!

Bezorging:

U kunt eventueel een afwijkend afleveradres opgeven. Hierdoor kunt u uw pakket op het werk of elders laten bezorgen. Mocht u niet thuis zijn, dan wordt uw pakket in principe bij de buren aangeboden. De bezorger zal dit d.m.v. een afleverbericht in uw brievenbus kenbaar maken.

Indien wij door overmacht niet aan kunnen voldoen, dan brengen wij u hiervan de hoogte.

Bezorgkosten: Geen