Back To Top

 

Scherpe prijzen

Bij www.bestelmaat.nl bent U voordelig uit. Dagelijks controleren wij de prijzen van onze belangrijkste concurrenten. Op basis hiervan worden de prijzen van onze producten , indien noodzakelijk, aangepast. Ook hebben we regelmatig aanbiedingen zoals bijvoorbeeld aantrekkelijke kortingen op de toch al standaard scherpe prijzen.

 

Makkelijk monteren

Producten van www.bestelmaat.nl zijn makkelijk te monteren. Dit komt door de bijgeleverde Nederlandse montagehandleiding. Ook voor het inmeten hebben we makkelijke inmeetinstructies. Deze kunt u downlaoden op onze site. Verder zijn er instructiefilmpjes te bekijken om alles nog duidelijker te maken. Bijna alle producten zijn te bevestigen zonder het gebruik van schroeven, wanneer u kiest voor de optie multipower tape.

 

Kwaliteit op maat

Bent u op zoek naar kwaliteits raamhorren en/of hordeuren op maat, dan is www.bestelmaat.nl de leverancier voor U. Op het gebied van horren bestaan er nogal wat kwaliteitsverschillen, want niet iedere raamhor en/of hordeur heeft dezelfde kwaliteit en degelijkheid. Wij hebben onze fabrikanten zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en garantie. Wij leveren de producten op maat en sturen ze vervolgens gratis naar U toe. Een team van vakmensen staat voor U klaar om de kwalitatief hoogwaardige horren te maken volgens de door U opgegeven maten. Wij streven naar 100% tevredenheid.